Savanții de la Academia de Poliție au demonstrat printr-un studiu care se întinde pe mai mult de 100 de ani, că oamenii care îl susțin pe Dodon au cel mai scăzut IQ din lume. Potrivit academicianului Leonea Iaibu, testul s-a făcut pe 10 mii de votanți ai lui Dodon, iar rezultatele arată că IQ-ul este chiar mai mic decât la o maimuță.

”Am făcut următorul test. Le-am pus în față spirt medicinal, niște chibrite și lemne. Apoi i-am rugat pe alegătorii lui Dodon să facă ceva ca să se încălzească? Orice om normal ar stropi lemnele cu spirt, i-ar da foc să se încălzească. Ce credeți că au făcut alegătorii lui Dodon? Au băut spirtul medicinal”, a declarat omul de știință și academicianul Leonea Iaibu.

Oamenii moldoveni de știință susțin că dacă îl votezi pe Igor Dodon te poți îmbolnăvi de gripă porcină. Astfel, dacă îi vedeți pe unii tușind din greu și căutând glod, să știți de ce fac asta.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/img_2577.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/img_2577-300x300.jpgadminSocial
Savanții de la Academia de Poliție au demonstrat printr-un studiu care se întinde pe mai mult de 100 de ani, că oamenii care îl susțin pe Dodon au cel mai scăzut IQ din lume. Potrivit academicianului Leonea Iaibu, testul s-a făcut pe 10 mii de votanți ai lui Dodon,...

Comentează