Părinții din Moldova au decis să nu le mai permită preoților să vină la careele de 1 septembrie. Hotărârea a venit în contextul în care molitvele oamenilor în sutane nu i-au ajutat pe liceeni să dea BAC-ul. Părinții îi acuză pe preoți de corupție și șarlatanism și nici nu vor să-i vadă în față.

”Ani la rând au venit la serbare, i-au stropit cu niște apă sfințită pe copii, au boscorodit blesteme și tot felul de vrăji. Când colo, treaba asta nu a avut niciun efect. Liceenii așa cum picau BAC-ul așa îl picau. Degeaba le dăm bani, că copiii nu devin mai deștepți. Noi am crezut că dacă preoții spun vrăji, copii vor trece BAC-ul și am plătit și acatiste. Niciun folos”, a declarat președintele Asociației Părinților Ultra Liberali și Autonomi.

Părinții susțin că nu au știut că elevii trebuie să învețe ca să treacă BAC-ul. Ei s-au bazat doar pe molitvele, acatistele preoților. Cum preoții ortodocși nu au avut succes, părinții au anunțat că vor chema la serbare alți preoți care să-i ajute pe copii să dea BAC-ul. O să încerce cu preoți catolici, preoți iehoviști, babe ghicitoare în cărți și tot așa.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Preot-1-septembrie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Preot-1-septembrie-copy-300x300.jpgadminSocial
Părinții din Moldova au decis să nu le mai permită preoților să vină la careele de 1 septembrie. Hotărârea a venit în contextul în care molitvele oamenilor în sutane nu i-au ajutat pe liceeni să dea BAC-ul. Părinții îi acuză pe preoți de corupție și șarlatanism și nici nu...

Comentează