Porsche Timka copy

În sfârșit am aflat și noi cine este și cum îl cheamă pe proprietarul Porschelui care s-a ciocnit cu mașina poliției. Din primele cercetări la fața locului, s-a constatat că pe tânăr îl cheamă Timka. Mai multe nu se știu despre acest tânăr misterios, decât faptul că tatăl său este un cunoscut miliardar din Moldova, care are un hotel în centrul Chișinăului și mai multe televiziuni.

”Noi abia am reușit să frânăm, nu am văzut Porschele. Când am realizat că am făcut accident și am stricat Porschele, ne-am pus mânile în capt. Era pipețul. Am stat o jumătate de oră în mașină să tragem la sorți cine să iasă primul. Eu am tras lozul necâștigător. Apoi am stat o jumătate de oră în mașină ca să-mi fac curaj. Când am ieșit, mi-a căzut bașnea. Tânărul mi-a zis că îl cheamă Timka și să vorbesc cu tatăl lui la telefon. Și acum îmi tremură genunchii de frică”, a declarat polițistul Vanea Dămitancoace.

Ministerul de Interne a anunțat deja că au demis politiștii pentru că au pus în pericol siguranța Porschelui. ”Nu doar că i-am dat afară din poliție. I-am alungat din țară, la muncă la Italia. Trebuie să trimită la Moldova 50 de mii de euro în contul reparației Porschelui. Musorii numai așa se învață minte să se ferească de Porsche în trafic. Ei nu înțeleg că nu degeaba ai mașină de lux, sigur ești fiul cuiva sau chiar deputat”, a declarat deputatul Constantin Țuțu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Porsche-Timka-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Porsche-Timka-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit am aflat și noi cine este și cum îl cheamă pe proprietarul Porschelui care s-a ciocnit cu mașina poliției. Din primele cercetări la fața locului, s-a constatat că pe tânăr îl cheamă Timka. Mai multe nu se știu despre acest tânăr misterios, decât faptul că tatăl său...

Comentează