Vama moldovenească a publicat identitatea celui care a fost arestat când încerca să introducă în țară un geamantan plin de lire sterline. Potrivit vameșilor, este nimeni altul decât cel mai bogat moldovean după Vlad Plahotniuc. Vameșii susțin că și-au cerut scuze deja de la arestat și l-au lăsat să plece pentru că nimeni nu-l poate impozita.

”Avea o poșetă din care ieșea fum și tot încerca să ne dea cu poșeta în cap. Ne-am ferit de câteva ori de el, pe alții însă i-a otânjit. Când am văzut ce scrie în Pașaportul individului cu barbă am akhooyt. Era chiar managerul SRL Mitropolia Moldovei. Ne-a explicat că a fost în Marea Britanie la un botez și aceștia sunt banii de la zarabotka sa”, a declarat Leonea Iaibu, vamuist de la Vama Moldovenească.

Vameșii s-au speriat când au văzut pe cine au arestat. Și pentru că managerul SRL Mitropolia Moldovei i-a amenințat pe toți că îi scrie la acatiste și blesteme, vameșii l-au eliberat și și-au cerut scuze. Cel mai tare i-a speriat pe vameși momentul în care managerului a început să-i blesteme că nu o să mai poată lua mită de la cei care trec prin vamă. Vameșii au promis că îi vor trimite cât de curând un BMW negru, așa cum îi place managerului SRL Mitropolia Moldovei doar să-l îmbuneze.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Mitropolitul-Vladimir-Vama-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Mitropolitul-Vladimir-Vama-copy-300x300.jpgadminSocial
Vama moldovenească a publicat identitatea celui care a fost arestat când încerca să introducă în țară un geamantan plin de lire sterline. Potrivit vameșilor, este nimeni altul decât cel mai bogat moldovean după Vlad Plahotniuc. Vameșii susțin că și-au cerut scuze deja de la arestat și l-au lăsat să...

Comentează