Andrei Galbur doarme copy

O situație jenantă îl face pe ministrul de Externe al Republicii Moldova vedetă în toată lumea. Acesta a adormit chiar în timpul întâlnirii cu un diplomat străin. Andrei Galbur a început să sforâie la un moment dat, spre marele amuzament al diplomatului maghiar Mirosz Kurul. Ca să nu-l deranjeze, străinul l-a lăsat să doarmă pe ministrul moldovean o jumătate de oră pe fotoliu. Numai că Andrei Galbur s-a rănit la cap când, din greșeală, a căzut de pe fotoliu. Șeful diplomației moldovenești dă vina pe Vlad Plahotniuc.

”După cum știți guvernul a fost instalat noaptea. Tot noaptea muncim, mai pe răcoare. Domnul Plahotniuc ne adună pe toți la hotelul Nobil și începe să ne întrebe dacă am mai găsit ceva bani prin ministere. După ce cauți o noapte întreagă bani de furat este greu să fii proaspăt și în putere toată ziua. Eu mă folosesc de aceste întâlniri ca să mai dorm oleacă”, a declarat ministrul Andrei Galbur.

Ca să se simtă mai bine în timp ce doarme Andrei Galbur le-a angajat pe surorile Osoianu să îi cânte de leagăn. Oricum, nu este prima dată când Ministerul Afacerilor Externe al Malldovei doarme. Se întâmplă de fiecare dată după un atentat, când cetățenii moldoveni au nevoie de ajutor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Andrei-Galbur-doarme-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Andrei-Galbur-doarme-copy-300x300.jpgadminPolitic
O situație jenantă îl face pe ministrul de Externe al Republicii Moldova vedetă în toată lumea. Acesta a adormit chiar în timpul întâlnirii cu un diplomat străin. Andrei Galbur a început să sforâie la un moment dat, spre marele amuzament al diplomatului maghiar Mirosz Kurul. Ca să nu-l deranjeze,...

Comentează