Președintele nostru, Igor Dodon, ne-a făcut de râs în toată Europa. Acesta a fost cazat de Uniunea Europeana la un hotel de 5 stele, de tip все включено. Angajații hotelului au observat că le dispar halatele din hotel. Mare le-a fost mirarea când au descoperit că acestea se află în camera prezidențială a lui Dodon.

”Am ahuit când am văzut că președintele de țară fură. La noi nu este posibil așa ceva. Nu fură nimeni. Nici prin cap să treacă că domnul Gandon ar putea fura ceva. Este pur și simplu pizdeț. Am chemat poliția, dar pentru că are imunitate nu a putut fi aresta. Bine măcar că ne-am recuperat halatele”, a declarat directorul hotelului, Dick Ass.

Igor Dodon susține însă că a furat halatele pentru că halatul este haina sa principală. În plus, susține Dodon, în Moldova nu este nicio rușine să furi. Iar cei mai mari hoți sunt chiar politicienii. În special cei care conduc acum Moldova. ”Bucurați-vă că am fost cazat eu în hotel. Vă fur doar halatele. Dacă se caza Plahotniuc, rămâneați fără hotel”, le-a zis Igor Dodon rânjând ibalnikul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Igor-Dodon-hotel-halat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Igor-Dodon-hotel-halat-copy-300x300.jpgadminInternațional
Președintele nostru, Igor Dodon, ne-a făcut de râs în toată Europa. Acesta a fost cazat de Uniunea Europeana la un hotel de 5 stele, de tip все включено. Angajații hotelului au observat că le dispar halatele din hotel. Mare le-a fost mirarea când au descoperit că acestea se află...

Comentează