timka-plahotniuc-vlad-plahotniuc-copy

Timka ne-a făcut de rușine. Chiar dacă îi trimiteam bani pentru mașini, avioane, fete, discoteci și orice ar avea nevoie, tânăra speranță a Republicii Moldova a fost exmatriculat. Conducerea liceului agricol din Elveția a anunțat că nu-i mai poate permite tânărului Plahotniuc să se mai prezinte la cursuri. Motivul este evident: prea multă distracție și oligarhie strică.

”Noi am crezut că tânărul Plahotniuc o să fie un elev stăruitor. Că am mai văzut moldoveni prin Elveția. Erau foarte harnici, prășeau foarte bine, desfundau veceurile imediat. Oameni care nu se tem de muncă. Din păcate, cu Plaha Junior nu se poate face nimic. Ne-a capturat liceul. A pus camere video peste tot pentru a strânge compromat pe profesori să îi pună note bune. Ba chiar a organizat mai multe atacuri raider asupra cancelariei de unde a dispărut o mie de grivne elvețiene”, a declarat directorul Liceului Agricol din Geneva, Dick Suckmydick.

Capac la toate au pus desele absențe ale lui Timka. Acesta a vrut mereu să se distreze și în loc să-și cumpere cărți din banii pe care moldovenii îi trimiteau prin posâlci, Timka își cumpăra mașini, avioane, femei. Așa că conducerea liceului agricol a decis că Timka trebuie exmatriculat din Elveția. Din fericire, Universitatea Agrară din Moldova și-a dat acordul ca tânărul să înceapă deja studiile la Chișinău.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Timka-Plahotniuc-Vlad-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Timka-Plahotniuc-Vlad-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Timka ne-a făcut de rușine. Chiar dacă îi trimiteam bani pentru mașini, avioane, fete, discoteci și orice ar avea nevoie, tânăra speranță a Republicii Moldova a fost exmatriculat. Conducerea liceului agricol din Elveția a anunțat că nu-i mai poate permite tânărului Plahotniuc să se mai prezinte la cursuri. Motivul...

Comentează