În această dimineață, Siliva Radu, numită în anumite cercuri de hoți în lege și Sclavia Bradu, a fost reținută de porcurori CNA. Oamenii legii susțin că Sclavia Bradu a încălcat mai multe norme morale. Chișinăuienii au depus plângere la CNA pe primara lor interimară după ce au observat că umblă cu iolka.

”Nu-mi vine să cred, după ce s-a lăudat atâta că este o primară bună, că dă banii noștri doar pe ce este bun și făcut ca lumea, iată că umblă cu iolka mai ceva ca Chirtoacă. O rușine mai mare nici că se putea. Pune iolka, dă jos iolka. Nu este frumos deloc ca o femeie primară să umble cu iolka. Demonstrează că are niște moravuri foarte ușurele”, a declarat porcurorul CNA, Leonea Iaibu.

Nu este singura problemă a Sclaviei Bradu. După ce și-a făcut selfie cu Bradul, Angelina Jolie este extrem de furioasă. Diva de la Hollywood i-a declarat război primarei Capitalei și o amenință cu o flocăială soră cu Bradul semi-chel care a fost plasat inițial în PMAN.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Silvia-Radu-Brad-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Silvia-Radu-Brad-CNA-copy-300x300.jpgadminPolitic
În această dimineață, Siliva Radu, numită în anumite cercuri de hoți în lege și Sclavia Bradu, a fost reținută de porcurori CNA. Oamenii legii susțin că Sclavia Bradu a încălcat mai multe norme morale. Chișinăuienii au depus plângere la CNA pe primara lor interimară după ce au observat că...

Comentează