maia-sandu-cersind-copy

Maia Sandu s-a făcut de rușine pe aeroportul Internațional Ilan Shor din Chișinău. În timp ce își aștepta avionul, un bărbat i-a umblat în geantă și i-a furat portofelul. Așa a aflat toată lumea că Maia Sandu are foarte puțini bani în portofel: doar 15 euro. În schimb, politicienii moldoveni au sute de mii de euro, chiar miliarde.

”Când am văzut un politician în aeroport m-am bucurat foarte tare. Aiștea când fug din Moldova au buzunarele burdușite cu valută. Maia Sandu nici nu a simțit când i-am furat portofelul. Mare dezamăgire când l-am deschis. Avea doar câțiva bănuți. Mi s-a făcut rușine și milă de sărmana Maia Sandu. Am văzut-o micuță, slăbuță, flămândă. Probabil că nici de mâncare nu are bani, așa că i-am pus eu 15 euro în portofel”, a declarat hoțul pentru redactorii moldovești.info.

Așa că, rușine Maia Sandu! Cum îți permiți să te numești politician moldovean cu numai 15 euro în portofel? Îi faci de râs și pe politicienii Moldovei. Centrul Național Alcorupției s-a autosesizat imediat și a chemat-o pe Maia Sandu la audieri ca să explice de unde are cei 15 euro în portofel? Dar mai ales ce voia să facă cu aceștia? Maia Sandu a promis că vine luni la audieri. Dar pentru că o să ajungă cu troleibuzul 22, o să întârzie o jumătate de oră.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Maia-Sandu-Cersind-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Maia-Sandu-Cersind-copy-300x300.jpgadminSocial
Maia Sandu s-a făcut de rușine pe aeroportul Internațional Ilan Shor din Chișinău. În timp ce își aștepta avionul, un bărbat i-a umblat în geantă și i-a furat portofelul. Așa a aflat toată lumea că Maia Sandu are foarte puțini bani în portofel: doar 15 euro. În schimb, politicienii...

Comentează