betivi-pman-copy

Ziua Națională a Beției a fost o zi cu multă veselie și petreceri, dar s-a terminat cu o rușine gigantică. După ce cei care puteau sta pe patru picioare s-au târâit spre casă, în Piață a rămas un morman uriaș de bețivi ce dormeau răpuși de ghiurghiuliu. Angajații de la salubritate au calculat că grosimea stratului de bețivi care dormeau unul peste altul în PMAN a fost în acest an un record absolut.

Este un record mondial, a stabilit Cartea Recordurilor Guiness. Grosimea stratului de bețivi a fost de aproape 2 metri, adică ajunsese până aproape de primul etaj al Guvernului. Așa că Pavel Filip, care de frica teroriştilor cu lapte a dormit în Guvern, a fost declarat blocat şi sinistrat în clădire. 

Toți bețivii care au rămas să doarmă în PMAN vor putea fi găsiți de rude la Porțile Orașului, unde au fost deportați ca să nu mai facă probleme și să nu miroase centrul Chișinăului a peregar. Plahotniuc a anunțat că dacă până diseară bețivii nu se trezesc vor fi considerați alegători de-ai lui Marian Pulu şi vor fi trecuți în listele electorale de la cimitirul Doina.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Betivi-PMAN-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Betivi-PMAN-copy-300x300.jpgadminSocial
Ziua Națională a Beției a fost o zi cu multă veselie și petreceri, dar s-a terminat cu o rușine gigantică. După ce cei care puteau sta pe patru picioare s-au târâit spre casă, în Piață a rămas un morman uriaș de bețivi ce dormeau răpuși de ghiurghiuliu. Angajații de...

Comentează