Pentru prima dată în istorie, Federația Rusă sărbătorește Ziua Recunoștinței. În rusă se numește День Прeдательность și a devenit foarte repede o sărbătoare națională. Spre deosebire de americani, rușii nu taie de День Прeдательность un curcan, ci un porc. Și tot ca la americani, Putin a ieșit în fața Kremlinului să anunțe că grațiază un porc.

Când a auzit de această veste, Igor Dodon a grohăit de fericire. Acesta a dat o raită prin sfeclă și păpușoi, a răsturnat o treucă, iar pe câțiva sirieni i-a apucat subțirica de frică.

Din păcate, avem o veste tristă pentru Igor Dodon. Și moldovenii sărbătoresc ziua Recunoștinței. O sărbătoresc chiar de mai multe ori. De Crăciun, de Paște, de Ispas când taie câte un porc gras. Spre deosebire de Putin și Trump, moldovenii sunt foarte fericiți când taie porcul, așa că poate se gândește să o ușchească în Siria sau măcar în Transnistria.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Putin-pe-porc-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Putin-pe-porc-Dodon-copy-300x300.jpgadminPolitic
Pentru prima dată în istorie, Federația Rusă sărbătorește Ziua Recunoștinței. În rusă se numește День Прeдательность și a devenit foarte repede o sărbătoare națională. Spre deosebire de americani, rușii nu taie de День Прeдательность un curcan, ci un porc. Și tot ca la americani, Putin a ieșit în fața...

Comentează