Igor Dodon recrutare copy

Tinerii moldoveni care nu au cu ce se ocupa cât timp părinții lor muncesc în Italia, ar putea să se angajeze soldați în armata rusească. Un centru de recrutare a soldaților a fost deschis lângă ambasada Rusiei din Chișinău. Centrul recrutează soldați pentru toate războaiele în care este implicată acum Rusia.

”În curând vin examenele. Îi așteptăm pe toți cei care nu vor da BAC-ul. Avem nevoie de soldafoni pentru Transnistria, pentru Siria, pentru Ucraina, dar și Azerbaidjan. Ne trebui foarte mulți soldați. Din păcate rușii noștri nu prea vor să moară pentru Patrie, pentru Putin, pentru popor. Am aflat că sunt foarte mulți moldoveni patrioți în Moldova. Îi invităm pe toți să vină la centrul nostru de recrutare. Le promitem că le dăm arme, o să fie ca în realitate, pot pune poze pe odnoklassniki, se pot lăuda pe facebook”, a declarat directorul Centrului de Recrutare, Igor Dodon.

Incredibil, deși este foarte periculos, sute de moldoveni stau acum la coadă și așteaptă să se înscrie în armata rusească. Fiecare a câștigat dreptul de a da note de 5 plus pe Odnoklassniki și a primit o poză de-a lui Putin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Igor-Dodon-recrutare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Igor-Dodon-recrutare-copy-300x300.jpgadminInternațional
Tinerii moldoveni care nu au cu ce se ocupa cât timp părinții lor muncesc în Italia, ar putea să se angajeze soldați în armata rusească. Un centru de recrutare a soldaților a fost deschis lângă ambasada Rusiei din Chișinău. Centrul recrutează soldați pentru toate războaiele în care este implicată...

Comentează