Putin Ataca Moldova copy

Republica Moldova ar putea să-și piardă independența și să revină în subordinea Moscovei, ca până în 1989. Rusia a dat în judecată țara noastră și cere anularea Declarației de Independență. Președintele rus, Vladimir Putin, susține că Moldova a încălcat dreptul la libera alienare când a decis de capul ei să iasă din componența URSS. Cu alte cuvinte, țara noastră trebuie să se reîntoarcă la Rusia mumă.

”Moldovenii, după ce i-am încălțat, îmbrăcat, i-am învățat limba rusă, le-am construit uzine, fabrici… Câte și câte le-am făcut, ne-au arătat fundul. În 1989 eram spion în Berlin și m-a sunat tovarășul Gorbaciov și mi-a zis că moldovenii și-au declarat independența. Dar nimeni nu le-a dat voie să plece. Ce nerușinați! Ați întrebat voi, moldovanilor, dacă aveți voie să plecați așa, hodoronc-tron? A fost o decizie unilaterală, ilegală și vă dăm în judecată la CEDO, o să vedeți că o să câștigăm”, a declarat foarte supărat pe Republica Moldova, președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Pentru că toți avocații care vor reprezenta Moldova la CEDO au învățat la fără frecvență la Universitatea Slavonă, țara noastră are puține șanse să câștige procesul. Cu alte cuvinte, Moldova poate considera deja că și-a pierdut independența. Din fericire, însă, judecata ar putea dura și 10 ani. Adică puține șanse să mai rămână vreun moldovean până în acel moment în țară, în condițiile în care jumătate au fugit deja în Uniunea Europeană.

Rusia a dat Moldova în judecată: ”nu îi recunoaștem independența, a ieșit din URSS fără să ceară voie!”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Putin-Ataca-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Putin-Ataca-Moldova-copy-300x300.jpgadminInternaționalindependență,Moldova,Vladimir Putin
Republica Moldova ar putea să-și piardă independența și să revină în subordinea Moscovei, ca până în 1989. Rusia a dat în judecată țara noastră și cere anularea Declarației de Independență. Președintele rus, Vladimir Putin, susține că Moldova a încălcat dreptul la libera alienare când a decis de capul ei...

Comentează