A column of Russian troops prepares to leave the checkpoint at a bridge over the Inguri River in Western Georgia October 8, 2008. Russian troops started pulling back from a buffer zone outside Georgia's breakaway South Ossetia region on Wednesday, two months after a brief war that fuelled tension between Moscow and the West.  REUTERS/Levan Gabechava (GEORGIA)

Președintele Rusiei, Vladimir Putin este hotărât să atace până în toamnă Republica Moldova. Vladimir Putin a aflat de furturile din băncile moldovenești și este foarte supărat pe politicienii moldoveni. Aceștia fură fără voia lui și nici nu se gândesc să se oprească.

”Am aflat și eu în sfârșit de furtul miliardului. Ohoho, câți bani. Nici nu m-am gândit că Moldova este atât de bogată. Dacă fură în ritmul ista, când o să cuceresc eu Moldova nu o să mai rămână nimic din ea. Ar trebui să ne grăbim. Armata a 14 trebuie să se pregătească până în toamnă să atacăm. Dacă întârziem prea mult, politicienii moldoveni o să fure totul”, le-a declarat Vladimir Putin jurnaliștilor ruși.

Potrivit calculelor KGB-ului rusesc, din Moldova a mai rămas de furat încă 10 miliarde de dolari. Banii au fost deja ochiți de Plahotniuc, Filat, Ghimpu și Lucinschi. Politicienii așteaptă hramurile de la toamnă să se îmbete moldovenii ca să poată fura în voie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Armata-a-14-e1439802215440.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Armata-a-14-300x300.jpgadminInternațional
Președintele Rusiei, Vladimir Putin este hotărât să atace până în toamnă Republica Moldova. Vladimir Putin a aflat de furturile din băncile moldovenești și este foarte supărat pe politicienii moldoveni. Aceștia fură fără voia lui și nici nu se gândesc să se oprească. ”Am aflat și eu în sfârșit de furtul...

Comentează