Veste proastă pentru toți gastarbaiterii care muncesc în Rusia. Moscova a decis să introducă vize pentru cetățenii moldoveni. Dacă vreți să ajungeți în Federația Rusă va trebui să mergeți la Chișinău sau la Tiraspol ca să vă luați viza. Aceasta va costa 100 de euro și se va elibera în 2 săptămâni, transmite ambasadorul Rusiei la Chișinău. Igor Dodon a salutat deja decizia.

”Dacă vreți cu Europa, atunci ar trebui să vă dea Europa de muncă. De ce nu mergeți la Italia? Tot la Moscova vă duceți să munciți la stroică. Eu l-am rugat pe tovarășul Putin să ne mai țină granițele deschise, dar îl cunoașteți, s-a enervat și a pus vize. Să știți că are dreptate. Moldovenii sunt nerecunoscători. Din fericire avem o șansă. Trebuie să votăm la primării numai ruși și poate că tovarășului Putin i se va face milă”, a declarat Igor Dodon.

Vizele vor fi introduse pe 27 august, iar analiștii cred că Rusia vrea să transmită o lecție astfel țării noastre. Din păcate, PIB-ul Moldovei va fi afectat de lipsa banilor care vin din Rusia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Renato-Usatii-aretinut-de-militia-rusa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Renato-Usatii-aretinut-de-militia-rusa-copy-150x150.jpgadminInternațional
Veste proastă pentru toți gastarbaiterii care muncesc în Rusia. Moscova a decis să introducă vize pentru cetățenii moldoveni. Dacă vreți să ajungeți în Federația Rusă va trebui să mergeți la Chișinău sau la Tiraspol ca să vă luați viza. Aceasta va costa 100 de euro și se va elibera în...

Comentează