Vama Romania Unionisti copy

Un proiect de lege din România le va face viața mai ușoară unioniștilor din Republica Moldova. Direcția Vămi și Contrabandă va crea la frontieră niște puncte speciale pentru unioniștii moldoveni. Doar ei vor putea trece prin acestea extrem de repede, fără să stea la coadă, arătând doar pașaportul. Resturile, cei care se numesc stataliști, vor sta la cozi ca până acum, câte 2-3 ore.

”Ne-am săturat să-l vedem pe Igor Dodon și pe alți socialiști stataliști trecând în România săptămânal. Ei ne urăsc, ne înjură, iar noi trebuie să îi deservim la fel de prost ca pe cetățenii moldoveni unioniști. Așa că ne propunem să-i lăsăm pe stataliști să stea la coadă ca până acum, iar unioniștii care vor avea o ștampilă specială de la consulat în pașaport, vor trece fără să le mai verificăm mașina, bagajele. Sperăm că astfel vom ajuta un pic unioniștii din Moldova”, a declarat șeful Vamei Românești, Vladimir Cioară.

Cum era de așteptat, Igor Dodon și socialiștii săi s-au dus primii să stea în rând la consulatul României ca să obțină ștampila de unionist în pașapoartele lor românești. Acest lucru le-a fost refuzat. Ambasada României a anunțat că există niște fapte pe care dacă le faci nu mai poți fi unionist și nu primești ștampila specială în pașaport. Iată câteva dintre ele: porți Gheorghevskaia Lenta la piept, asculți Murka și Vladimirskii Țentral, înjuri România pe facebook, ai cont pe Odnoklassniki, îl aperi pe Plahotniuc. În replică, Igor Dodon a declarat că s-a cumințit și este cel mai mare unionist din Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Vama-Romania-Unionisti-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Vama-Romania-Unionisti-copy-300x300.jpgadminInternațional
Un proiect de lege din România le va face viața mai ușoară unioniștilor din Republica Moldova. Direcția Vămi și Contrabandă va crea la frontieră niște puncte speciale pentru unioniștii moldoveni. Doar ei vor putea trece prin acestea extrem de repede, fără să stea la coadă, arătând doar pașaportul. Resturile, cei...

Comentează