tiraspol-tank-basarabia-copy

Președintele Agenției Naționale pentru Cetățenie Românească a anunțat că urmează zile negre pentru transnistreni. Statul român a decis în sfârșit să se răzbune pentru umilința de a-l vedea pe Dodon prezerședinte în Republica Moldova. Așa că le va retrage cetățeniile tuturor transnistrenilor.

”Nu ne vine să credem ce păcăleală ne-au frecat. Transnistrenii iștea nu au nimic românesc în ei. Au venit la București, ne-au jurat credință sub steagul României, fie și rusește, iar acum ce fac? Scuipă în Prut. Sunt niște peedary, l-au votat pe Dodon, iar pentru asta o să plătească cu cetățenia românească. Toate cetățeniile vor fi retrase. Transnistrenii care vor mai veni să ceară cetățenii vor fi întâmpinați de jandarmi care le vor arde câte o palmă”, a declarat Leonea Iobtvoimati, președintele Agenției Naționale pentru Cetățenie Românească.

Igor Dodon a sărit însă în ajutorul transnistrenilor. Acesta a avertizat Agenția Națională pentru Cetățenie Românească, dacă iau cetățenia transnistrenilor, el îi anulează cetățenia moldovenească a lui Băsescu. În plus, Dodon se gândește să expulzeze toți românii din Republica Moldova. În replică, Leonea Iobtvoimati, președintele Agenției Naționale pentru Cetățenie Românească, a publicat pe odnoklassniki o poză cu pașaportul românesc al lui Dodon și niște foarfece lângă el, cu un singur comentariu: ”nu te jiuca cu focul!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Tiraspol-Tank-Basarabia-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Tiraspol-Tank-Basarabia-copy-300x300.jpgadminInternațional
Președintele Agenției Naționale pentru Cetățenie Românească a anunțat că urmează zile negre pentru transnistreni. Statul român a decis în sfârșit să se răzbune pentru umilința de a-l vedea pe Dodon prezerședinte în Republica Moldova. Așa că le va retrage cetățeniile tuturor transnistrenilor. ”Nu ne vine să credem ce păcăleală ne-au...

Comentează