Vladimir Voronin Mihai Ghimpu betivi copy

Klaus Iohannis susține că a decis să nu mai trimită niciun leu în Moldova pentru că este îngrijorat că acești bani ar putea ajunge într-un loc nefericit. Președintele României susține că a citit un raport al OMS care arată că moldovenii sunt bețivii planetei și crede că milioanele de euro pe care România îi acordă Moldovei vor fi dați pe băutură.

”Este normal să fii bețiv când ai atâtea femei frumoase și atâtea vinării prin țară. Dar mai trebuie să și muncești, nu să stai toată ziua leneș și vine România să te ajute. Este greșit. Moldovenii sunt bețivii planetei și o să bea toți banii pe care îi dăm”, a declarat Klaus Iohannis, care s-a răzgândit să le mai trimită 150 de milioane de euro moldovenilor.

În replică, moldovenii au susținut că or să schimbe câte 100 de euro ca să poată bea în continuare și să se mențină anul viitor pe primul loc la beție. Cu toate acestea, moldovenii sunt extrem de supărați pe Iohannis și susțin că la următoarele alegeri o să-l voteze pe Ponta.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Vladimir-Voronin-Mihai-Ghimpu-betivi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Vladimir-Voronin-Mihai-Ghimpu-betivi-copy-300x300.jpgadminSocial
Klaus Iohannis susține că a decis să nu mai trimită niciun leu în Moldova pentru că este îngrijorat că acești bani ar putea ajunge într-un loc nefericit. Președintele României susține că a citit un raport al OMS care arată că moldovenii sunt bețivii planetei și crede că milioanele de euro pe...

Comentează