Au venit zile grele pentru deputații socialiști din Parlamentul de la Chișinău. Sătulă să tot fie înjurată de către aceștia, România a decis să le retragă cetățeniile românești tuturor deputaților socialiști. Vestea a căzut ca un trăsnet pe capul sărmanilor parlamentari. Extrem de nemulțumiți aceștia au venit cu pancarte în labe și au protestat în fața ambasadei României.

”Huooo, nemernicilor! Dați-ne cetățeniile înapoi. De ce nu ne lăsați să ne ducem la Gayropa? Avem vacanțe de făcut în Gayropa, avem averi, avem case, avem amante. Huooo, jios România, jios Evropa, jios Fasciștii!”, au scandat extrem de supărați deputații socialiști în frunte cu Igor Dodon.

Klaus Iohannis i-a trimis însă în nahooy pe socialiști. Președintele României susține că s-a săturat de acești oameni fără colon: ”noi le dăm grădinițe, le dăm mașini, le dăm cetățenii. Și ei ce fac? Ne înjură în fiecare zi în Parlament. Ia să întoarcem plastinka. Vă spun sincer că pe noi ne-o zaibit plahandonașii iștea. Le retragem cetățeniile, poate s-or liniști”, a declarat președintele României, Klaus Iohannis.

De altfel, România i-a amenințat și pe transnistreni să se ogoiască. Dacă vor fi prinși că scriu prostii pe Facebook despre România, vor rămâne fără cetățenie imediat. Speriați, sute de mii de transnistreni au început să cânte ”Deșteaptă-te, române” în rusă!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Igor-Dodon-Protest-Cetatenie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Igor-Dodon-Protest-Cetatenie-copy-300x300.jpgadminInternațional
Au venit zile grele pentru deputații socialiști din Parlamentul de la Chișinău. Sătulă să tot fie înjurată de către aceștia, România a decis să le retragă cetățeniile românești tuturor deputaților socialiști. Vestea a căzut ca un trăsnet pe capul sărmanilor parlamentari. Extrem de nemulțumiți aceștia au venit cu pancarte...

Comentează