România a răspuns scrisorilor adresate de satele unioniste din Moldova. Klaus Iohannis s-a declarat entuziasmat să-și unească țara cu comunele noastre. Totuși, președintele României a pus o singură condiție pe care satele unioniste vor fi nevoite să o respecte.

”La noi în România nu există corupți. DNA-ul lucrează zi și noapte și îi prinde pe toți hoții cât ai zice cătușe. Dar a fost greu să luptăm cu acești corupți, nu vrem să apară vreo sămânță de bandit cum este Vlad Plahotniuc. Așadar, dacă vreți să vă uniți cu România, pajalusta, dar să vă lepădați de Plaha. Nu de alta, dar ne este frică că vine să fure un miliard și din România, că din Moldova nu prea are ce să fure”, a declarat Klaus Iohannis, președintele României.

Igor Dodon a anunțat deja că el îi rămâne fidel lui Vlad Plahotniuc și că nu vrea să se unească cu România de frica DNA. Când au auzit această condiție, moldovenii din aceste sate au ieșit în stradă să se bucure și au strigat în hor de trei ori: ”mă lepăd de satanaplaha!” În continuare, milioane de alți moldoveni au declarat că vor să se lepede de Plaha și să se unească cu România.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-copy-300x300.jpgadminInternațional
România a răspuns scrisorilor adresate de satele unioniste din Moldova. Klaus Iohannis s-a declarat entuziasmat să-și unească țara cu comunele noastre. Totuși, președintele României a pus o singură condiție pe care satele unioniste vor fi nevoite să o respecte. ”La noi în România nu există corupți. DNA-ul lucrează zi și...

Comentează