Dmitri Rogozin pistol la tampla copy

Aveți grijă, a apărut o nouă manipulare a presei din Rusia. Jurnaliștii ruși au scris ieri că Dmitri Rogozin, cel mai gras vicepremier din Guvernul Rusiei, s-a împușcat din greșeală în picior. Fals! Vicepremierul Rusiei s-a împușcat în cap și nu în picior. Informația a fost confirmată chiar de ambasadorul extraordinar și nemaipomenit al Rusiei la Chișinău.

”Dmitri Svolovici are mare noroc că natura l-a înzestrat cu un cap gol. Nu credeți tot ce se spune la televizor. El nu s-a împușcat în picior, ci direct în cap. A pus pistolul la ureche și a tras să vadă dacă acolo e sau nu o pule. Evident că era. Dar pulea a intrat printr-o ureche și a ieșit pe alta. Medicii care l-au inspectat au stabilit că creierul tovarășului Dmitri Svolovici Rogozin nu a fost afectat pentru că lipsește cu desăvârșire”, a declarat medicul proctolog, Vanea Pisateli.

Conducerea Republicii Moldova a anunțat deja că a transmis condoleanțe vicepremierului rus. Primul ministru, președintele, dar și viitorul premier al Republicii Moldova au depus mai multe coroane și lumânări la picioarele soldatului necunoscut din armata a 14-a.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Dmitri-Rogozin-pistol-la-tampla-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Dmitri-Rogozin-pistol-la-tampla-copy-300x300.jpgadminInternațional
Aveți grijă, a apărut o nouă manipulare a presei din Rusia. Jurnaliștii ruși au scris ieri că Dmitri Rogozin, cel mai gras vicepremier din Guvernul Rusiei, s-a împușcat din greșeală în picior. Fals! Vicepremierul Rusiei s-a împușcat în cap și nu în picior. Informația a fost confirmată chiar de...

Comentează