Igor Dodon poate deveni persona non cacata în Federația Rusiei. Vicepremierul Porcozin a plecat extrem de supărat după întâlnirea cu prezikul Moldovei. Acesta susține că l-a deranjat extrem de urât și a fost nevoit să se adreseze medicilor după întâlnirea cu Dodik.

”Gandonul ista nu s-a bărbierit și mi-a zgâriat curul. Mă doare atât de tare… El este obișnuit să pupe cu foc cururi din Rusia. Dar eu nu sunt Putin, curul meu nu este obișnuit cu pupături așa pasionale. Dacă data viitoare nu se rade pe bot, nu-l mai primesc în Federația Rusiei. Să se ducă la rumâni și europeni”, a declarat Dima Porcozin.

Igor Dodon susține însă că nu se lasă. Acesta promite să pupe toate fundurile din Duma Rusiei, de la Belâi Dom, dar și de la Kremlin. Iar când zice toate are în vedere de la portar, la bucătar, până ajunge din nou la Putin. Dacă nu va reuși să pupe bucile țarului din Kremlin, Igor Dodon promite să pupe fundul președintelui Transnistriei. De altfel, nu este prima dată când cineva se plânge de pupăturile prea pasionale ale lui Dodon. Chiar coordonatorul Moldovei, Vlad Plahotniuc, a declarat că a făcut ghemaroi după întâlnirile cu Dodon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Dodon-pupa-cur-Rogozin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Dodon-pupa-cur-Rogozin-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon poate deveni persona non cacata în Federația Rusiei. Vicepremierul Porcozin a plecat extrem de supărat după întâlnirea cu prezikul Moldovei. Acesta susține că l-a deranjat extrem de urât și a fost nevoit să se adreseze medicilor după întâlnirea cu Dodik. ”Gandonul ista nu s-a bărbierit și mi-a zgâriat...

Comentează