Timka Plahotniuc si Margareta Ivanov in Parlament copy

După ce au ruinat carierele politice ale părinților lor, Timka Plahotniuc și Ritulea Ivanov au fost pedepsiți aspru de părinți. Ca să nu se mai laude pe odnoklssniki cu mașini de lux și haine scumpe, cei doi tineri glamuroși au fost puși la muncă. Psihologii i-au sfătuit pe părinți, Vlad Plahotniuc și Violeta Ivanov, să le arate copiilor cât de greu fac ei banii astfel nu se vor lăuda atâta.

”Noi ne chinuim, muncim în Parlamentul ista, facem bani ca ei să stea ca trântorii toată ziua pe odnoklassniki. Și din cauza lor am scăzut foarte mult în rating, că ne urăsc oamenii. I-am numit acum deputați, le-am tăiat din banii de buzunar. Vor primi doar 100 de mii de euro pe lună ca să se învețe minte. În Parlament sunt pe cont propriu, dacă reușesc să câștige – bine, dacă nu – o să moară de foame. Noi ne-am săturat de prikăleala asta a lor”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Amintim că copiii acestor doi politicieni au iscat un scandal monstru după ce au pus poze pe facebook în care arătau cât de bogați sunt de fapt părinții lor. CNA, CNI, procuratura au anunțat deja că au declanșat mai multe anchete și dosare penale la adresa Instagram și Facebook. Aceste rețele de socializare se folosesc de copii și potrivit legii Big Brother trebuie închise.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Timka-Plahotniuc-si-Margareta-Ivanov-in-Parlament-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Timka-Plahotniuc-si-Margareta-Ivanov-in-Parlament-copy-300x300.jpgadminSocial
După ce au ruinat carierele politice ale părinților lor, Timka Plahotniuc și Ritulea Ivanov au fost pedepsiți aspru de părinți. Ca să nu se mai laude pe odnoklssniki cu mașini de lux și haine scumpe, cei doi tineri glamuroși au fost puși la muncă. Psihologii i-au sfătuit pe părinți,...

Comentează