Asachi Ritulea Exmatriculata copy

Nu se mai termină problemele pentru Ritulea Ivanov, celebra fiică a celebrei de purtate Violeta Ivanov. Tânăra a fost exmatriculată de la liceul Asachi după ce pozele sale de pe instagram au ajuns în presă. Conducerea liceului s-a arătat nemulțumită de calitatea hainelor și de prețurile acestora.

”Noi am urmărit cu atenție pozele pe care Ritulea le-a pus pe Instaklasiki. Fuuu, ce beaka. Adică pe ieftinăciunile acelea le numește presa haine de lux? Greșit, sunt niște haine cumpărate la gumanitarcă. Are hainele prea ieftine și ne face astfel liceul de râs. În loc să fie toate cu aur și argint, în loc să fie cele mai scumpe branduri, ea îmi arată niște lucruri de la Second Hand”, a declarat directoarea liceului, Jenea Iaumitădelaelevi.

Potrivit directoarei, mai multe liceence care au aflat astfel cât de săracă este Ritulea s-au plâns că vor să se mute la liceul Eliade, dacă Ritulea nu pleacă din liceu. Și părinții au făcut o cerere prin care au cerut ca copiii săraci ca Ritulea să nu mai fie primiți în liceu pentru că îi strică pe cei cu adevărat bogați.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Asachi-Ritulea-Exmatriculata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Asachi-Ritulea-Exmatriculata-copy-300x300.jpgadminSocial
Nu se mai termină problemele pentru Ritulea Ivanov, celebra fiică a celebrei de purtate Violeta Ivanov. Tânăra a fost exmatriculată de la liceul Asachi după ce pozele sale de pe instagram au ajuns în presă. Conducerea liceului s-a arătat nemulțumită de calitatea hainelor și de prețurile acestora. ”Noi am urmărit...

Comentează