În sfârșit s-a făcut dreptate în cazul omul de afaceri proprietar al lanțului de restaurante de lux ”La plăcinte”. Acesta a fost eliberat din închisoare și se află deja cu familia sa, departe de hotarele țării. Businessmanul a acceptat să schimbe numele restaurantelor sale. Acestea nu se mai numesc ”La plăcinte”, ci ”La plaha”.

”Vreau să vă spun că sună foarte bine așa. ”La plăcinte” era prea țărănesc. ”La plaha” sună foarte oligarhic, democrat. Este o idee foarte bună ca restaurantele mele, pardon, restaurantele care nu sunt ale mele, să se numească așa. Pe această cale, pot să vă anunț că am plecat din Moldova. A fost o decizie pe care am luat-o de bună voie și nesilit de țuțicii care au venit în închisoare la mine și m-au rugat frumos să semnez un contract”, a declarat proprietarul ținându-se de o coastă.

Între timp, mai mulți proprietari de bănci, restaurante, benzinării, companii IT, magazine și tot felul de businessuri din Moldova au început să-și schimbe de bună voie și nesiliți numele firmelor lor în ceva extrem de albastru și democrat. De regulă, numele acestor companii încep cu ”pla” și se termină cu ”hotniuc”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/la-placinte.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/la-placinte-300x300.jpgadminPolitic
În sfârșit s-a făcut dreptate în cazul omul de afaceri proprietar al lanțului de restaurante de lux ”La plăcinte”. Acesta a fost eliberat din închisoare și se află deja cu familia sa, departe de hotarele țării. Businessmanul a acceptat să schimbe numele restaurantelor sale. Acestea nu se mai numesc...

Comentează