Au fost făcute publice noile atribute statale ale Republicii Populare Bălți. Consilierii municipali din RPB(Republica Populară Bălți) au declarat pentru moldovesti.info că țara va fi condusă de carismatica interpretă din Ucraina, Verka Serdiucika. Cel mai cunoscut transvestit din Rusia.

“Strămoșii mei sunt din Bălți. Au fost aduși aici, în timp ce moldovenii erau deportați de sovietici la Sever. Acum m-a invitat să ocup această funcție de frunte chiar iubitul meu Renato, cu promisiunea că mă ia de nevastă, la toamnă. Legalizăm casătoriile între partenerii de același sex, vseo takoie”, a declarat Verka Serdiucika.

Până una alta, consilierii au decis care va fi moneda națională a Republicii Populare Bălți. După lungi dezbateri, aceștia au ales pula, adică valuta din Botswana, o republică la fel de populară din Africa. Imnul RPB va fi piesa compusă de manelistul moldovean Adrian Ursu: “Нас не догонят”, interpretată de “Corul alcoolicilor anonimi” din Bălți. ”Stema drapelului din Bălți nu va mai fi un cap de măgar, așa cum era pe vremuri, ci o vodkă rusească”, anunță cosilierii din Republica Populară Bălți.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Renato-Usatii-Balti-Verka-Serdiuchka.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Renato-Usatii-Balti-Verka-Serdiuchka-150x150.jpgadminPolitic
Au fost făcute publice noile atribute statale ale Republicii Populare Bălți. Consilierii municipali din RPB(Republica Populară Bălți) au declarat pentru moldovesti.info că țara va fi condusă de carismatica interpretă din Ucraina, Verka Serdiucika. Cel mai cunoscut transvestit din Rusia. 'Strămoșii mei sunt din Bălți. Au fost aduși aici, în timp...

Comentează