Nicolae Timofti adormit coroana copy

Guvernul de la Chișinău a adoptat o hotărâre secretă prin care țara noastră va avea monarhie. Decizia a fost luată de Alianța pentru Integrare Europeană și va fi anunțată publicului de Ziua Limbii. Potrivit hotărârii ultra-secrete, au fost contactate deja câteva monarhii din Europa pentru a li se propune să trimită un rege la Chișinău. Printre cei mai deschiși s-au arătat a fi reprezentanții casei regale din România.

”Noi oricum am renunțat la prințul nostru, pe care l-am renegat și l-am alungat din palat. Dar credem că ar fi numai bun pentru Moldova. Ce alt prost din Europa ar vrea să vină în țara vostră săracă, plină de bețivi și hoți? Prințul Nicolai nu prea are de ales. Îl trimitem la voi și faceți-l rege”, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Regale, Gici Becali.

Din primele informații, regele Republicii Moldova va purta numele de Regele Kalean Întâi. Palatul său va fi construit într-o vilă de lângă lacul Comsomoliștilor. Partidele din AIE l-au convins pe prințul Nicolae să vină în Moldova după ce l-au asigurat că nu există popor mai ușor de condus, mai docil și mai înapoiat, care nu crează niciodată probleme oamenilor de la conducere.

Republica Moldova va avea propria monarhie. Prințul renegat al României vine rege la Chișinăuhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Nicolae-Timofti-adormit-coroana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Nicolae-Timofti-adormit-coroana-copy-300x300.jpgadminInternaționalMoldova,monarhie,prințul Nicolai,Rege
Guvernul de la Chișinău a adoptat o hotărâre secretă prin care țara noastră va avea monarhie. Decizia a fost luată de Alianța pentru Integrare Europeană și va fi anunțată publicului de Ziua Limbii. Potrivit hotărârii ultra-secrete, au fost contactate deja câteva monarhii din Europa pentru a li se propune...

Comentează