Dorin Dragutan Lei Romanesti copy

Republica Moldova a venit cu o decizie ingenioasă prin care să iasă din sărăcie. Țara noastră va opta pentru moneda României și astfel va rezolva problema lipsei acute a leilor după ce a fost furat miliardul. De la 1 ianuarie leii moldovenești vor dispărea complet și vom folosi doar lei românești pe teritoriul Republicii Moldova.

”Nu se schimbă nimic. Leii au fost, leii rămân. Doar că pe ei nu va mai scrie Moldova, ci România. După ce deputații au furat un miliard din bănci, am rămas fără bani în Moldova. Ca să tipărim alți bani nu avem bani. Am bătut palma cu omologul meu din București. Va fi avantajos și pentru moldoveni. Una este să primești la salariu 2000 de lei moldovenești și alta e 2000 de lei românești. De patru ori mai mult”, a declarat Dorin Drăguțan, guvernatorul Băncii Naționale.

Potrivit economiștilor de pe facebook, adoptarea leilor românești înseamnă că în sfârșit Moldova va scăpa de Dorin Drăguțan. Iar țara noastra va câștiga enorm, cu salariul lui Drăguțan timp de o lună vor fi plătite pensiile tuturor pensionarilor timp de 2 ani.

Republica Moldova vrea să treacă la leul românesc: ”după furtul miliardului am rămas fără bani”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Dorin-Dragutan-Lei-Romanesti-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Dorin-Dragutan-Lei-Romanesti-copy-300x300.jpgadminFinanțeDorin Drăguțan,lei moldovenești,lei românești,miliardul
Republica Moldova a venit cu o decizie ingenioasă prin care să iasă din sărăcie. Țara noastră va opta pentru moneda României și astfel va rezolva problema lipsei acute a leilor după ce a fost furat miliardul. De la 1 ianuarie leii moldovenești vor dispărea complet și vom folosi doar lei...

Comentează