Ies la iveală noi detalii jenante din biografiile lui Andrei Sandu și Maiei Saandu. Candidații la parlamentare au furat cireșe din livada Colhozului când erau copii. Mai mult, cei doi ar fi pus la pământ un lan de cânepă. Dezvăluirile au fost făcute în exclusivitate de reporterii Publika WC.

”Să știți că Andrei Năstase nu era băiat de treabă, ieșea în sat cu chip că se ducea la scăldat, dar se şupurea pe unde putea şi, când colo, te trezeai în cireş cu el începând a cărăbăni la cireşe în sân, crude, coapte, cum se găseau. L-am văzut odată și m-am dus c-o jordie în mână, la tulpina cireşului. Nu era singur. Împreună cu Maia Sandu furau cireșe. Ei s-au dat iute pe-o creangă, mai spre poale, şi odată zup! în nişte cânepă pe care o aveam pe acolo pentru situații mai deosebite. Şi eu fuga, şi ei fuga, şi eu fuga, şi ei fuga, până ce dădurăm cânepa toată palancă la pământ”, a declarat Volodea Poloniuk, un tânăr de 55 ani din Nisporevici, raionul de baștină.

Volodea Poloniuk susține în reportajul pentru Publika WC că a fost paznic la livada cu cireșe când erau mici Maia și Andrei. Mai mult, Volodea povestește că într-un an Maia și Andrei au furat harbuji, în alt an au torturat o pupăză din tei, iar apoi s-au dus la scăldat fără să-și anunțe părinții. CNA a anunțat deja că s-a sesizat și îi va cerceta pe Maia și pe Andrei pentru furturile de cireșe, pentru pupeze și pentru harbuji, dar și pentru distrugerea din culpă a cânepei lui Volodea Poloniuk.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Amintiri-din-copilarie-Pupaza-din-tei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Amintiri-din-copilarie-Pupaza-din-tei-copy-300x300.jpgadminPolitic
Ies la iveală noi detalii jenante din biografiile lui Andrei Sandu și Maiei Saandu. Candidații la parlamentare au furat cireșe din livada Colhozului când erau copii. Mai mult, cei doi ar fi pus la pământ un lan de cânepă. Dezvăluirile au fost făcute în exclusivitate de reporterii Publika WC. ”Să...

Comentează