Renato Usatii gay copy

Primarul de la Bălți, cunoscut pentru concertele uriașe pe care le dă în oraș, a anunțat de curând că se lansează în muzică. Asta după ce s-a certat cu Stas Mihailov după ultimul concert din cauza onorariului artistului rus. Stas Mihailov a cerut ca de obicei un milion de euro pe concert. Primarul Usatîi i-a comunicat că primăria orașului nu-i dă decât 500 de mii de euro. Enervat la culme, Stas Mihailov i-a zis lui Renato că nu-l mai iubește și că între ei totul este terminat.

”Sincer, m-am săturat de toate ieșirile necontrolate ale lui Stas. Iubit, iubit, dar primăria nu are atâția bani să-i plătească. Un milion de euro e prea mult. Eu ce mai fur? Sincer să fiu, nici nu mai mergea relația asta la distanță. Știți cum se zice, ochii care nu se văd se uită. O să-mi găsesc eu alți băieți, mai tineri decât Stas, mai frumoși, mai dispuși la giugiuleli. Și o să-mi fac o trupă muzicală. Cânt chiar eu, că am voce. M-am săturat să-i dau un milion de euro pe concert lui Stas”, a declarat Renato Usatîi pentru redactorii moldovesti.info.

Pentru început, trupa va cânta cântecele lui George Michael, Elton John, Freddie Mercury, Shura, Verka Serduchka, Boris Moiseev. Din explicațiile lui Renato Usatîi, trupa sa de băieți se va numi ”Galubeatina”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Renato-Usatii-gay-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Renato-Usatii-gay-copy-300x300.jpgadminMonden
Primarul de la Bălți, cunoscut pentru concertele uriașe pe care le dă în oraș, a anunțat de curând că se lansează în muzică. Asta după ce s-a certat cu Stas Mihailov după ultimul concert din cauza onorariului artistului rus. Stas Mihailov a cerut ca de obicei un milion de euro...

Comentează