Chișăienii sunt salvați. Iar salvarea vine tocmai de la Moscova, acolo unde s-a refugiat Renato Usatîi. Cunoscutul primar de pe facebook a promis că le va organiza chiar el un concert de revelion, ca să nu plângă sărmanii chișăieni că nu au unde să se îmbete în noaptea dintre ani. În ceea ce privește repertoriul, Renato promite o mare surpriză.

”Vă anunț că voi cânta chiar eu. Una este să cânge Zinaida Julea ori Toly Druga. Deși sunt celebri, artiștii aceștia nu se pot compara cu mine. Eu am luat vreo 10 octave deja. Nu contează cum le-am luat. Sunt ale mele și le folosesc. Așteptați-mă pe 32 ianuarie în Piața Marii Adunări Naționale că urmează să vă încânt karaoke”, a declarat primarul cunoscut pentru concertele de karaoke pe care le dă pe facebook.

Cei mai mari fani ai primarului karaoke, procurorii CNA abia așteaptă concertul. Adriana BețiShor susține că va sta în primul rând și îl va aștepta cu sufletul la gură. Aceasta i-a pregătit un buchet de Cătușe pe care i le va dărui când va termina spectacolul. Inspirat de buchetul de Cătușe, Renato Usatîi susține că va cânta și el o piesă care are legătură cu aceste flori, este vorba de ”Catiușa”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Renato-Usatîi-DJ-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Renato-Usatîi-DJ-copy-300x300.jpgadminMonden
Chișăienii sunt salvați. Iar salvarea vine tocmai de la Moscova, acolo unde s-a refugiat Renato Usatîi. Cunoscutul primar de pe facebook a promis că le va organiza chiar el un concert de revelion, ca să nu plângă sărmanii chișăieni că nu au unde să se îmbete în noaptea dintre...

Comentează