Renato Usatii langa un catel copy

Cel mai cunoscut gastarbaiter din Moldova, Renato Usatîi, a cedat în fața patimilor sale. Acesta a pierdut la un cazino din Las Vegas tot bugetul orașului Bălți. Toți cei 100 de mii de euro din buget au plecat acum în conturile capitaliștilor bogați din America.

”Nu vă întristați, dragii mei bălțați. Nu este totul atât de negru. Există și o parte bună în această poveste. Mi-au promis că pentru că am pierdut la ei o sumă atât de mare o să numească cazinoul de astăzi Renato Usatîi. Așa că, să știți, în America este un local care poartă numele iubitului vostru primar. Cum se spune, banii nu aduc fericirea, dragii mei bălțați”, le-a transmis locuitorilor orașului primarul orașului Bălți.

Locuitorii susțin însă că nu este nicio problemă că lipsesc acești bani. Ei sunt obișnuiți să trăiască în sărăcie așa că nu vor simți nicio diferență acum că Renato toacă banii.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Renato-Usatii-langa-un-catel-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Renato-Usatii-langa-un-catel-copy-300x300.jpgadminInternațional
Cel mai cunoscut gastarbaiter din Moldova, Renato Usatîi, a cedat în fața patimilor sale. Acesta a pierdut la un cazino din Las Vegas tot bugetul orașului Bălți. Toți cei 100 de mii de euro din buget au plecat acum în conturile capitaliștilor bogați din America. ”Nu vă întristați, dragii mei...

Comentează