Renato Usatii monument Stas Mihailov copy

Supriză de proporții la alegerile prezidențiale din Moldova. Renato Usatîi a dezvăluit în sfârșit pe cine susține pentru funcția de președinte. Este nimeni altul decât Stas Mihailov. Cântărețul extrem de popular în Moldova a și depus cererea de obținere a cetățeniei.

”Spre deosebire de Traian Băsescu, Stasic a locuit deja în Moldova aproape 10 ani. El a fost aici la multe concerte. Iar de când am devenit eu primar, practic nici nu plecase de aici. Așa că după ce obține cetățenia Moldovei va avea voie să candideze fără nicio problemă. În plus, spre deosebire de mine, Stas are deja 40 de ani împliniți”, a spus Renato Usatîi pentru redactorii moldovești.info.

Stas Mihailov a promis că începe campania electorală cu un concert organizat la Bălți și își propune să meargă în fiecare sătuc, cătun să organizeze concerte. Simbolul electoral al lui Stas va fi un microfon. Sloganul electoral va fi: ”Cântăm de foame!” Stas Mihailov promite că Moldova nu se va integra în Eurovision, în schimb, vom fi obligați să participăm la Siberovision.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Renato-Usatii-monument-Stas-Mihailov-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Renato-Usatii-monument-Stas-Mihailov-copy-300x300.jpgadminPolitic
Supriză de proporții la alegerile prezidențiale din Moldova. Renato Usatîi a dezvăluit în sfârșit pe cine susține pentru funcția de președinte. Este nimeni altul decât Stas Mihailov. Cântărețul extrem de popular în Moldova a și depus cererea de obținere a cetățeniei. ”Spre deosebire de Traian Băsescu, Stasic a locuit deja...

Comentează