Renato Usatîi a cerut într-un video postat pe Facebook să fie eliberat de urgență tatăl său, fostul ministru al Sănătății. Potrivit celui mai cunoscut gastarbaiter moldovean, este evident că autoritățile se răzbună pe tatăl său.

”Vă cer direct, eliberați-l din închisoare pe tatăl meu. Toată lumea mai ia una, alta pe la licitațiile pe care le organizează. Cum să trăiești pe un salariu de ministru? Cu 13 mii de lei nu reușești să-ți întreții familia. Așa că a fost nevoit să accepte mită. Dar asta fac toți miniștrii. Și atunci de ce unii sărbătoresc Paștele în familie, iar tatăl meu la pușcărie? Nu este corect”, spune Renato Usatîi în adresarea sa video.

Reacția CNA nu a întârzita. ”Domnul Andrei Usatîi nu este membru nici PLDM, nici PD. Așa că putem să-l arestăm fără nicio problemă. Din păcate nu ne putem atinge de alți foști miniștri pentru că sunt membri de partid. Pe de altă parte, dacă domnul Renato vine în Moldova și se predă autorităților, promitem să-i lăsăm tatăl în libertate”, se arată într-un comunicat al Centrului Național Anticorupție.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Renato-Usatai-cu-Andrei-Usatai-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Renato-Usatai-cu-Andrei-Usatai-copy-150x150.jpgadminPolitic
Renato Usatîi a cerut într-un video postat pe Facebook să fie eliberat de urgență tatăl său, fostul ministru al Sănătății. Potrivit celui mai cunoscut gastarbaiter moldovean, este evident că autoritățile se răzbună pe tatăl său. ”Vă cer direct, eliberați-l din închisoare pe tatăl meu. Toată lumea mai ia una, alta...

Comentează