Renato Usatii copy

Veste tristă pentru toți prorușii din Moldova. Cel mai cunoscut gastarbaiter moldovean a decedat la Moscova. Potrivit unui comunicat al Partidului Nostru, decesul a fost unul tragic. Milionarul a căzut în toaleta din curtea vilei sale și nu a mai putut să iasă. Nimeni nu a auzit strigătele lui Renato așa că acesta s-a înecat în propriile fecale. Potrivit comunicatului, Renato Usatîi era singurul care folosea toaleta din curte.

”Din păcate, vă informăm că Renato Usatîi nu mai este printre noi. A ținut foarte mult la toaleta rusească din curtea vilei sale. I s-a explicat de atâtea ori că mai bine o dărâmă, că are o toaletă de aur în vilă, dar nu a înțeles. Se pare că propriile sale fecale i-au fost fatale”, au anunțat reprezentanții Partidului Nostru.

Comunicatul a fost făcut public după ce pe Facebook fanii lui Renato Usatîi s-au îngrijorat că idolul lor ar fi pățit ceva pentru că nu a mai publicat niciun video cu el în saună, în restaurant sau în toaletă de aproape o săptămână. Partidul Nostru a anunțat că președintele lor va fi incinerat la Moscova, iar conducerea formațiunii politice va fi preluată de copreședintele partidului, Vlad Filat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Renato-Usatii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Renato-Usatii-copy-150x150.jpgadminPolitic
Veste tristă pentru toți prorușii din Moldova. Cel mai cunoscut gastarbaiter moldovean a decedat la Moscova. Potrivit unui comunicat al Partidului Nostru, decesul a fost unul tragic. Milionarul a căzut în toaleta din curtea vilei sale și nu a mai putut să iasă. Nimeni nu a auzit strigătele lui...

Comentează