Renato Usatii gay copy

Renato Usatîi susține că pușcăria l-a făcut mult mai flămând. Imediat după ce a sărit gardul de la închisoare a căutat o camera de filmat, niște oameni care să îl aplaude și s-a pus pe mâncat căcat în fața tuturor. Renato nu s-a oprit până nu a mâncat o căldare de căcat despre cum a stat la închisoare.

”Mie îmi place să mănânc căcat. Ori de câte ori am ocazia. La televizor, pe stradă, la mitinguri. Mi-am făcut cont de facebook unde mănânc căcat cât vreau. Din păcate, cât am fost în închisoare nu puteam să mănânc căcat că nu mă băga nimeni în seamă”, a declarat Renato Usatîi la eliberare.

Renato a mâncat în total de la eliberare 100 de kilograme de rahat. Pe de altă parte, acesta a declarat că următoarele ținte ale terorișilor de căcat pe care îi coordonează o au fost stabilite. Primăria Chișinău, Parlamentul, Președinția, Guvernul, aeroportul și monumentul lui Ștefan cel Mare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-Usatii-gay-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-Usatii-gay-copy-300x300.jpgadminPolitic
Renato Usatîi susține că pușcăria l-a făcut mult mai flămând. Imediat după ce a sărit gardul de la închisoare a căutat o camera de filmat, niște oameni care să îl aplaude și s-a pus pe mâncat căcat în fața tuturor. Renato nu s-a oprit până nu a mâncat o căldare de căcat despre cum...

Comentează