renato-usatii-dj-copy

Vestea bombă a secolului 21. Renato Usatîi a fost reținut la Moscova. Asta după ce la Chișinău i s-a emis un bilet de odihnă în sediul Centrului Național Alcorupției. Biletul prevede o cazare pe o perioadă lungă alături de fostul premier Vlad Filat. Așa că reținerea lui Renato la Moscova este una cât se poate de plaha-ia.

”Îmi pare rău că nu am ajuns în Moldova, dar m-au reținut gastarbaiterii la Maskva, stalița. M-au reținut la o cafea, un vin, un coniac. Reținerea a fost atât de mare, că am întârziat la avion și am ratat cursa. Nu-i nimic. Aștept un pic să treacă alegerile, să expire biletul de cazare la CNA și mă întorc și eu în Moldova”, a declarat Renato Usatîi pentru redactorii moldovesti.info.

Baba Tanga i-a ghicit deja viitorul lui Renato Usatîi. Celebra vrăjitoare crede că gastarbaiterul se va întoarce la Bălți doar după alegeri, când expiră biletul de cazare la Centrul Național Alcorupției. Până atunci, Renato va conduce primăria din Bălți ca și acum, de pe facebook.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Renato-Usatîi-DJ-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Renato-Usatîi-DJ-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vestea bombă a secolului 21. Renato Usatîi a fost reținut la Moscova. Asta după ce la Chișinău i s-a emis un bilet de odihnă în sediul Centrului Național Alcorupției. Biletul prevede o cazare pe o perioadă lungă alături de fostul premier Vlad Filat. Așa că reținerea lui Renato la...

Comentează