Renato Usatîi Michelin copy

Compania Michelin a anunțat că susține protestele la care participă Renato Usatîi. Celebrul producător de pneuri din Franța a anunțat că vrea chiar să se implică în democratizarea Republicii Moldova. Așa că va dona 100 de mii de pneuri uzate pentru a fi folosite la proteste de către moldoveni. Mai mult, Michelin l-a ales pe Renato Usatîi mascotă a companiei din Moldova.

”Dacă te uiți bine la Renato îți dai seama că seamănă cu omulețul Michelin. Noi ne-am gândit la un parteneriat avantajos pentru ambii. Noi îi dăm anvelope pentru proteste, el va fi omulețul nostru și va umbla îmbrăcat ca omulețul Michelin. La câtă popularitate are Renato, nici nu trebuie să dăm bani pentru publicitate”, a declarat directorul Michelin, Bitte Chatte.

Renato Usatîi a anunțat că va accepta cu plăcere acest parteneriat. Acesta s-a gândit chiar cum o să folosească suta de mii de pneuri. Le va pune una peste alta și va înconjura Parlamentul. Renato îi roagă pe cei care vor veni la protest să nu dea foc rugului astfel creat. Motivul, dacă se aprinde cumva, toți deputații se vor prăji în Parlament.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Renato-Usatîi-Michelin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Renato-Usatîi-Michelin-copy-300x300.jpgadminPolitic
Compania Michelin a anunțat că susține protestele la care participă Renato Usatîi. Celebrul producător de pneuri din Franța a anunțat că vrea chiar să se implică în democratizarea Republicii Moldova. Așa că va dona 100 de mii de pneuri uzate pentru a fi folosite la proteste de către moldoveni....

Comentează