Renato Usatii caca copy

Renato Usatîi nu se liniștește. În această dimineață, a blocat din nou Ștefan cel Mare. Trezit din somn, chiar la ora 6 dimineața, Renato s-a dus în mijlocul bulevardului, și-a dat pantalonii în jos și a făcut un caca uriaș. Caca a fost atât de mare, că nu a putut fi ocolit de mașini, iar polițiștii au fost nevoiți să dirijeze mașinile pe alte străzi.

”Să nu-mi spuneți Urinato, dacă nu vă blochez drumul cu caca în fiecare zi. În fiecare seară mănânc foarte bine fasole. Așa că dimineața am material pentru un bulevard întreg. Stați să vedeți când mă enervez și beau bere cu Dodon. Dimineața, la 6, pe Ștefan cel Mare o să fie navodnenie. O să aveți nevoie de bărci ca să-l traversați”, amenință Urinato Usatîi.

Specialiștii de la Academia de Științe cred însă că Urinato nu este capabil singur de o astfel de blocare a bulevardului. Oamenii de știință moldoveni o bănuiesc și pe Marina Rădvan că îl sprijină pe Renato în acțiunile sale deversive fecaloide.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-Usatii-caca-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-Usatii-caca-copy-300x300.jpgadminPolitic
Renato Usatîi nu se liniștește. În această dimineață, a blocat din nou Ștefan cel Mare. Trezit din somn, chiar la ora 6 dimineața, Renato s-a dus în mijlocul bulevardului, și-a dat pantalonii în jos și a făcut un caca uriaș. Caca a fost atât de mare, că nu a...

Comentează