Cel mai cunoscut gastarbaiter moldovean a revenit în țară. Celebrul Renato Usatâi a aterizat aseară pe aeroportul Internațional ”Ilan Shor” din Chișinău. Din fericire pentru el, toți polițiștii erau ocupați cu sărbătoarea Paștilor, iar Renato a putut intra nestingherit în țară, deși pe numele său există un mandat de arest.

”Am venit acasă de sărbători. Recunosc, am fugit din Moldova de frică. Ce mai tura-vura? Recunosc. Înainte de alegeri nu am avut ouă și am ușchit-o din gară. Mă temeam că mă arestează. De Paști se vopsesc ouăle, așa că am revenit, poate găsesc niște ouă în Moldova. Că tremur de frică la Moscova”, a declarat Renato Usatâi grupului de fani și susținători plătiți care au venit să-l întâmpine pe aeroport.

După întâlnirea de pe aeroport, Renato a plecat într-o direcție necunoscută. Dacă de Paști își va găsi ouăle potrivite, Renato promite să iasă din ascunzătoare și chiar să candideze pentru postul de primar al Chișinăului.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Renato-Usatâi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Renato-Usatâi-copy-150x150.jpgadminPolitic
Cel mai cunoscut gastarbaiter moldovean a revenit în țară. Celebrul Renato Usatâi a aterizat aseară pe aeroportul Internațional ”Ilan Shor” din Chișinău. Din fericire pentru el, toți polițiștii erau ocupați cu sărbătoarea Paștilor, iar Renato a putut intra nestingherit în țară, deși pe numele său există un mandat de arest. ”Am...

Comentează