Cel mai cunoscut gastarbaiter moldovean a revenit în țară. Celebrul Renato Usatâi a aterizat aseară pe aeroportul Internațional ”Ilan Shor” din Chișinău. Din fericire pentru el, toți polițiștii erau ocupați cu sărbătoarea Paștilor, iar Renato a putut intra nestingherit în țară, deși pe numele său există un mandat de arest.

”Am venit acasă de sărbători. Recunosc, am fugit din Moldova de frică. Ce mai tura-vura? Recunosc. Înainte de alegeri nu am avut ouă și am ușchit-o din gară. Mă temeam că mă arestează. De Paști se vopsesc ouăle, așa că am revenit, poate găsesc niște ouă în Moldova. Că tremur de frică la Moscova”, a declarat Renato Usatâi grupului de fani și susținători plătiți care au venit să-l întâmpine pe aeroport.

După întâlnirea de pe aeroport, Renato a plecat într-o direcție necunoscută. Dacă de Paști își va găsi ouăle potrivite, Renato promite să iasă din ascunzătoare și chiar să candideze pentru postul de primar al Chișinăului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Renato-Usatâi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Renato-Usatâi-copy-150x150.jpgadminPolitic
Cel mai cunoscut gastarbaiter moldovean a revenit în țară. Celebrul Renato Usatâi a aterizat aseară pe aeroportul Internațional ”Ilan Shor” din Chișinău. Din fericire pentru el, toți polițiștii erau ocupați cu sărbătoarea Paștilor, iar Renato a putut intra nestingherit în țară, deși pe numele său există un mandat de arest. ”Am...

Comentează