Renato urinand copy

Primarul orașului Bălți nu scapă de o problemă că calcă în alta. În această dimineață a fost reținut din nou de o patrulă de poliție care l-a prins pe Renato urinând pe Parlament. Patrula susține chiar că Renato își dădea pantalonii jos pentru a face treaba mare, așa că a intervenit ca să nu fie scârnăvit Parlamentul.

”Domnul Renata își scutura trandafirul. În loc să termine rușinoasa activitate, a întreprins o nouă măsură ilegală, care s-ar fi terminat cu o defecare publică pe care trebuia tot noi să o curățăm. Domnul Renata a instigat și alți oameni la acțiuni fecaloide. Am aplicat forța musculară pentru reținerea domnului Renata”, a declarat Vasile Tupoiu, sergent locotenent do major în poliția capitalei.

În apărarea sa, Renato Usatîi susține că Parlamentul Moldovei părea să fie un loc pe care să te piși, așa că a luat decizia de urinare. Poliția a anunțat deja, că dacă nu pleacă de bună voie la Bălți, Usatîi va fi pus într-o vidanjă plină de căcat și va fi trimis la el acasă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-urinand-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-urinand-copy-300x300.jpgadminPolitic
Primarul orașului Bălți nu scapă de o problemă că calcă în alta. În această dimineață a fost reținut din nou de o patrulă de poliție care l-a prins pe Renato urinând pe Parlament. Patrula susține chiar că Renato își dădea pantalonii jos pentru a face treaba mare, așa că...

Comentează