Noaptea trecută a fost o zi mare pentru Vlad Plahotniuc. Cel mai cunoscut miliardar din Moldova a reușit să pună până și Hollywood-ul pe urechi cu noua sa comedie. Deci, cetatea filmului este la picioarele lui, după ce a reușit să facă pe toată lumea să râdă cu kinoul său ”Uciderea Oligarhului”.

”Îl cunoașteam pe Vlad Plahotniuc ca pe un mare producător de filme erotice, porno. Are o colecție impresionantă de astfel de filme. Știam că este și autor de filme horror. Oricine vede filmul ”Moldova o poveste de succes” nu doarme două luni. Totuși, nu-l credeam în stare să regizeze și filme de comedie. Am râs că ne-am stricat la burtă de atâta rjak”, a declarat Leonea DiCapră pentru redactorii moldovesti.info.

Criticii de film au rămas șocați de film. Ei spun că este mai haios decât ”Бриллиантовая рука” și ”Кавказская пленница”. Actorii principali sunt niște clouni care se joacă în nisip și planifică să-l omoare pe un oligarh. Această scenă a fost votată de Academia Oscarurilor cea mai de râs scenă din filmele de comedie din lume.

Filmul a fost realizat de casa de filme Rublika. Vlad Plahotniuc joacă rolul principal, el îl regizează, tot el scrie scenariul. După ce a fost nominalizat la Oscar, Plahotniuc promite că va mai scoate și alte comedii: ”Recuperarea miliardului”, ”Lupta cu corupția”, ”Stabilizdețul”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/img_3156.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/img_3156-300x300.jpgadminSocial
Noaptea trecută a fost o zi mare pentru Vlad Plahotniuc. Cel mai cunoscut miliardar din Moldova a reușit să pună până și Hollywood-ul pe urechi cu noua sa comedie. Deci, cetatea filmului este la picioarele lui, după ce a reușit să facă pe toată lumea să râdă cu kinoul...

Comentează