O veste bombă a căzut peste țara noastră. Regina Marii Britanii a anunțat că iese la pensie și își lasă împărăția și coroana feciorului și nepoților săi. Extrem de bărână, regina susține că s-a săturat să mai conducă regatul și vrea să simtă că trăiește. Așa că se va retrage la pensie în Moldova.

”M-am zaibit să trăiesc în puf. M-am zaibit de toate pe câte trebuie să le rezolv eu. Nu am dus lipsă de nimic niciodată. Nici în primul, nici în al doilea război mondial. Dacă sincer, m-am săturat de ghinișor, vreau aventuri măcar la sfârșitul vieții. Vreau să supraviețuiesc în jungla Moldovenească. Să stau la coadă pentru o pâine socială, să mă duc cu rutiera de la Ciocana până la Piața Centrală și să am grijă să nu mă amăgească la cântar. Să merg la Policlinică și să stau la coadă după medicamente”, a declarat regina Marii Britani pentru redactorii moldovesti.info.

Nepoții și strănepoții reginei au anunțat deja că nu vor călca în Moldova, acestora le este frică să nu le fure Plahotniuc coroana și au rugat-o pe regină să nu facă acest pas nesăbuit. Familia reginei Marii Britanii o roagă pe aceasta să se mute în alte țări la pensie, numai nu în Moldova, unde este foarte greu pentru un pensionar. Se poate muta în Afganistan, în Mongolia, în țări din Africa Sahariană unde se trăiește mult mai bine decât în Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Regina-Marii-Britanii-Piata-Centrala-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Regina-Marii-Britanii-Piata-Centrala-copy-300x300.jpgadminInternațional
O veste bombă a căzut peste țara noastră. Regina Marii Britanii a anunțat că iese la pensie și își lasă împărăția și coroana feciorului și nepoților săi. Extrem de bărână, regina susține că s-a săturat să mai conducă regatul și vrea să simtă că trăiește. Așa că se va...

Comentează