Abia instalat în funcție, că primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, a promis reforme care vor schimba la față Chișinăul. Așa că s-a pus pe treabă. În primul rând, cel mai important, a schimbat numele bulevardului central din oraș. Nu se va mai numi Ștefan cel Mare, ci Plaha Coordonatorul.

”Orașul ista este peezdets. A fost adus în delasare totală. Cele mai importante sunt denumirile străzilor. De ce ar trebui să avem bulevardul central al capitalei după numele unui bărbat care a trăit acum vreo 6 mii de ani. Eu vreau să fie un bărbat în viață. Cel care ne coordonează, cel care ne conduce, care a avut multe femei, mai multe decât Ștefan cel Mare. Așadar, am semnat deja ca bulevardul central să se numească Plaha Coordonatorul”, a declarat primarul capitalei, Silva Radu.

Chiar și monumentul lui Ștefan cel Mare va fi scos, iar în locul său va fi instalat monumentul lui Plaha Coordonatorul. Și nu este totul. Piața Centrală va fi redenumită în Borsetka. Strada București se va numi Costea Țuțu. Strada Constantin Negruzzi se va numi simplu de tot, Ne Gruzi!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Plahotniuc-Silvia-Radu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Plahotniuc-Silvia-Radu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Abia instalat în funcție, că primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, a promis reforme care vor schimba la față Chișinăul. Așa că s-a pus pe treabă. În primul rând, cel mai important, a schimbat numele bulevardului central din oraș. Nu se va mai numi Ștefan cel Mare, ci Plaha...

Comentează