Noul ministru al Apărării a promis noi reforme uriașe în Armata Națională. Acesta susține că va dota carabinerii cu cele mai moderne cartușe de țigări. Cartușele vor fi luate de fiecare dată de carabineri în momentul în care vor pleca în misiune să păzească Ambasadele.

”Ne-am dat seama care este cea mai mare problemă a Armatei Naționale. Când nu eram ministru și mergeam prin Chișinău eram asaltat de carabineri care cereau țigări. Mă săturasem să le dau tuturor din țigările mele. Am ajuns să nu mai am țigări și să ocolesc ambasadele la zece kilometri ca să nu mă mai asalteze carabinerii. Așa că atunci când am ajuns ministru am decis carabinerii să nu mai cerșească de la trecători țigări. Le dau cartușe pline de țigări”, a declarat Eugen Sturza, noul ministru al Apărării.

Fiecare carabiner va primi câte zece cartușe pe care urmează să le fumeze la post. Din păcate, noua reformă ne va costa încă un miliard de euro pentru că Guvernul a scumpit foarte mult țigările. De frica carabinerilor înarmați cu cartușe de țigări, soldații Armatei a 14-a au dezertat și au fugit cu toții în România, unde au cerut redobândirea cetățeniei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Carabineri-tigari-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Carabineri-tigari-copy-300x300.jpgadminSocial
Noul ministru al Apărării a promis noi reforme uriașe în Armata Națională. Acesta susține că va dota carabinerii cu cele mai moderne cartușe de țigări. Cartușele vor fi luate de fiecare dată de carabineri în momentul în care vor pleca în misiune să păzească Ambasadele. ”Ne-am dat seama care este...

Comentează