Politicienii moldoveni au făcut o reducere importantă de preț cu ocazia Zilei Independenței. Oamenii de la putere au scos țara noastră la vânzare pe Bursa din New York și au anunțat că astăzi, cei care o cumpără, pot să o ia la jumătate de preț. Economiștii se dau cu părerea și consideră că politicienii vor reuși să vândă astăzi țara datorită reducerilor importante.

”Dar asta nu este totul, dacă vreți să cumpărați, aveți ocazia să luați două țări la preț de una. Gândiți-vă bine! Nu ratați șansa. Dați jumătate din bani și primiți la pachet… Transnistria. Primul venit, primul servit. Cine vrea? Aveți o șansă unică… anul ista până la viitoarea zi a Independenței”, a declarat de la tribuna Parlamentului, Vlad Plahotniuc.

Din primele informații, nu doar Rusia vrea să cumpere Moldova de la politicieni. Câțiva șeici arabi și-au trimis 30 de mii de solii pe cămile. Chiar și Turcia s-a înscris să cumpere Moldova, dar își dorește doar Găgăuzia. Ilan Shor a anunțat că Shorheiul este al său și nu-și vinde orașul cumpăarat pe bani mulți.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Plahotniuc-Parlament-Piata-Centrala-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Plahotniuc-Parlament-Piata-Centrala-1-300x300.jpgadminInternațional
Politicienii moldoveni au făcut o reducere importantă de preț cu ocazia Zilei Independenței. Oamenii de la putere au scos țara noastră la vânzare pe Bursa din New York și au anunțat că astăzi, cei care o cumpără, pot să o ia la jumătate de preț. Economiștii se dau cu...

Comentează