Bursa New York copy

Politicienii moldoveni au făcut o reducere importantă de preț cu ocazia Zilei Independenței. Oamenii de la putere au scos țara noastră la vânzare pe Bursa din New York și au anunțat că astăzi, cei care o cumpără, pot să o ia la jumătate de preț. Economiștii se dau cu părerea și consideră că 3 politicieni vor reuși să vândă astăzi țara datorită reducerilor importante.

”Și asta nu este totul, dacă vreți să cumpărați, aveți ocazia să luați două țări la preț de una. Gândiți-vă bine! Nu ratați șansa. Dați jumătate din bani și primiți la pachet… Transnistria. Primul venit, primul servit. Cine vrea? Aveți o șansă unică… anul ista până la viitoarea zi a Independenței. Bonjur Maman”, a declarat de la tribuna parlamentului, Mihai Ghimpu.

Din primele informații, nu doar Rusia vrea să cumpere Moldova de la politicieni. Câțiva șeici arabi și-au trimis solii pe cămile la ULIM. Chiar și Turcia s-a înscris, dar vrea numai Găgăuzia. Importatorii de mașini de lux susțin că ziua Independenței este o sărbătoare mare pentru ei. Începând cu data de 28 august vânzările de limuzine scumpe de regulă se triplează.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Bursa-New-York-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Bursa-New-York-copy-300x300.jpgadminSocial
Politicienii moldoveni au făcut o reducere importantă de preț cu ocazia Zilei Independenței. Oamenii de la putere au scos țara noastră la vânzare pe Bursa din New York și au anunțat că astăzi, cei care o cumpără, pot să o ia la jumătate de preț. Economiștii se dau cu părerea și consideră că...

Comentează