igor-dodon-cimitir-panou-copy

Cel mai bătrân alegător din Moldova are 650 de ani și a luptat cu Ștefan cel Mare la Soroca. Până acum nu a ratat niciun scrutin electoral. Ion Răzeșu este un exemplu de urmat pentru tinerii care și-au băgat pokemonul în ele de alegeri.

Vești bune, CEC a anunțat că anul viitor va deschide secții de vot și pe Facebook ca tinerii moldoveni mult prea leneși să poată da like în loc să vină să voteze.

Hoarde de alegători din cimitirul Doina au stat în rând sprijinind crucile ca să voteze pentru candidatul ortodox pe care îl susține mitrOpăritul Vlad-i-Mir.

Alina Zotea a intrat din greșeală în cabina de vot în care era Liuda Ghimpu și a ieșit de acolo cu genunchii juliți.

Pentru că nu a participat la dezbateri erectorale Marian Pulu și-a trimis reprezentantul său oficial, pe Serioja Sârbu, să voteze în locul său.

Greșeală sau simbolism? Igor Dodon a băgat un gandon în urna de vot.

Incredibil, Vlad Plahotniuc a stat să voteze doar 5 minute, iar în acest răstimp de la CEC au dispărut un miliard de buletine de vot.

Moldovenii care nu au votat nu vor avea liniște în lumea de apoi. Vor rămâne în liste după ce vor muri și vor fi scoși la vot din morminte la fiecare alegeri.

Ratingul candidatului Liuda Ghimpu arată IQ-ul său – 1.85.

Maia Laguta a luat 0.75%, semn că unii moldoveni au supraviețuit lobotomiei totale. Pur și simplu nu au nevoie de creier ca să trăiască.

50 la sută dintre alegătorii moldoveni sunt oficiali bolnavi de gripa porcină!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Igor-Dodon-Cimitir-panou-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Igor-Dodon-Cimitir-panou-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cel mai bătrân alegător din Moldova are 650 de ani și a luptat cu Ștefan cel Mare la Soroca. Până acum nu a ratat niciun scrutin electoral. Ion Răzeșu este un exemplu de urmat pentru tinerii care și-au băgat pokemonul în ele de alegeri. Vești bune, CEC a anunțat că...

Comentează