Moldova ar fi cea mai deșteaptă țară din lume, din păcate, un singur om ne trage în jos. Acesta este Igari Gandon, prezikul nostru. O demonstrează noul studiu al Academiei Oamenilor de Științe SF din Moldova. Savanții moldoveni au reușit în sfârșit să calculeze IQ-ul lui Igari Gandon. Surpriza i-a făcut pe toți să scape o câte o zăbală pe jos.

”Noi am ahrenit când am văzut rezultatul. Nu ne-a venit să credem. Iată ce am descoperit. Că Gandon este primul om din lume cu IQ minus. Este atât de prost încât nu înțelegem cum de respiră fără să i se spună să tragă aer în piept. Este comparat greșit cu porcul. Gandon este chiar mai prost decât un porc”, a declarat președintele Academiei Oamenilor de Științe SF, Leonea Iaibu.

Cele mai mari prostii ale lui Gandon au fost cei 30 de mii de sirieni, limba moldovenească și pupatul în fund al lui Putin.

Potrivit oamenilor de știință, dacă vor să devină cei mai deștepți europeni, moldovenii trebuie să-l trimită pe Gandon în Siberia, astfel că IQ-ul general al moldovenilor va crește foarte mult. Pentru asta, trebuie făcut Gand-OFF.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-Radiografie-Porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-Radiografie-Porc-copy-300x300.jpgadminSocial
  Moldova ar fi cea mai deșteaptă țară din lume, din păcate, un singur om ne trage în jos. Acesta este Igari Gandon, prezikul nostru. O demonstrează noul studiu al Academiei Oamenilor de Științe SF din Moldova. Savanții moldoveni au reușit în sfârșit să calculeze IQ-ul lui Igari Gandon. Surpriza...

Comentează