Maraton Batrana finis copy

Sportul moldovenesc bate recorduri când te aștepți mai puțin. La maratonul internațional a participat și o femeie de 70 de ani, din Ciocana. Aceasta i-a lăsat pe toți cu gura căscată când a reușit să alerge 100 de m în 7 secunde. Misterul s-a deslușit mai târziu când a fost clar că femeia alerga să prindă o rutieră. 

”Când am văzut-o alergând nu ne-a venit să credem că un om poate avea așa viteză. Parcă era Messi alergând să dea gol. I-a întrecut pe toți cei care alergau la maraton. Părea că nici nu atinge pământul. Nu știm de ce alerga după rutieră, dar a dezbătut recordul mondial, a declarat alergătorul de performanță, Usain Bolt.

Femeia spune că s-a antrenat cu soțul ei. Înainte de a fi bătută de bărbat îl obosește oleacă, alergând pe drumuri ca să nu o bată prea tare. Femeia povestește că este cea mai lentă alergătoare din Ciocana. Celelalte ciocănene aleargă suta de metri în 4 secunde.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Maraton-Batrana-finis-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Maraton-Batrana-finis-copy-300x300.jpgadminSocial
Sportul moldovenesc bate recorduri când te aștepți mai puțin. La maratonul internațional a participat și o femeie de 70 de ani, din Ciocana. Aceasta i-a lăsat pe toți cu gura căscată când a reușit să alerge 100 de m în 7 secunde. Misterul s-a deslușit mai târziu când a fost clar...

Comentează