Maraton Batrana finis copy

Sportul moldovenesc bate recorduri când te aștepți mai puțin. La maratonul dragostei de ieri a participat și o femeie de 70 de ani, din satul Climăuți. Aceasta i-a lăsat pe toți cu gura căscată când a reușit să alerge 100 de m în 7 secunde. Misterul s-a deslușit mai târziu când în urma ei a apărut soțul ei care o fugărea cu o bâtă în mână.

”Când am văzut-o alergând nu ne-a venit să credem că un om poate avea așa viteză. Parcă era Messi alergând să dea gol. I-a întrecut pe toți cei care alergau la maraton. Părea că nici nu atinge pământul. Nu știm de ce o alerga bărbatul său cu bâta, poate că era o tradiție de ziua îndragostiților”, a declarat alergătorul de performanță, Usain Bolt.

Femeia spune că înainte de a fi bătută de bărbatul său îl obosește oleacă, alergând pe drumuri ca să nu o bată prea tare. Femeia povestește că este cea mai lentă alergătoare din sat. Celelalte consătence ale ei aleargă suta de metri în 4 secunde.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Maraton-Batrana-finis-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Maraton-Batrana-finis-copy-300x300.jpgadminSocial
Sportul moldovenesc bate recorduri când te aștepți mai puțin. La maratonul dragostei de ieri a participat și o femeie de 70 de ani, din satul Climăuți. Aceasta i-a lăsat pe toți cu gura căscată când a reușit să alerge 100 de m în 7 secunde. Misterul s-a deslușit mai târziu când...

Comentează